Young Potential

Net afgestudeerd in een (para-) medische richting en nog niet echt een idee waar je naartoe wil?  Wel, waarom begin je niet bij ons?

Wie is in godsnaam Remedus?

Zoals in elke vacature moeten we uiteraard even ons bedrijf uitleggen. Dus, wat doen wij? Alles! Of toch bijna alles. In de gezondheidssector? Ja, in de gezondheidssector! En dat is een topsector! Wij bieden opleidingen, ondersteuning, materialen, voeding… aan zowel patiënten, mantelzorgers en thuisverpleegkundigen om hoogkwalitatieve thuiszorg te kunnen uitvoeren. De patiënt naar het ziekenhuis? Nee hoor, wij halen de zorg van het ziekenhuis naar de patiënt thuis! Wat wil je nog meer?
Als puntje bij paaltje komt zijn wij dan ook één van dé steunpilaren van de thuishospitalisatie. Klinkt cool? Het zal wel zijn! Thuishospitalisatie is booming, waardoor we steeds blijven groeien en we jou écht graag in ons team willen. Samen (ja hoor, met jou!) kijken we in welke functie jij thuishoort. Werk je graag project- en planmatig en heb je interesse in meerdere facetten: zorg, logistiek, IT, projectmanagement,… dan zoeken we jou!

We zoeken iemand… 

 • Met een beter geheugen dan een vis. En misschien toch ook een bachelor- of masterdiploma in een (para-) medische of economische richting.
 • Die in de wereld van de thuishospitalisatie wil duiken en kennis wil maken met zowel farmaceutische als ziekenhuis gerelateerde projecten.
 • Qui parle couramment le français, aangezien wij in beiden landsdelen actief zijn
 • Die sterk in zijn (grote of kleine) schoenen staat en zelfstandig kan werken.
 • Die zich meer vergelijkt met een gekookte spaghetti dan een ongekookte (m.a.w. je bent flexibel).
 • Zoals een bezige bij, iemand die positief in het leven staat en graag met veel mensen rondom zich vertoeft.
 • Met kennis over een computer of een laptop of een tablet of een gsm… Samengevat, iemand die zijn digitale plan kan trekken. 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een job in de gezondheidssector waardoor je steeds het gevoel hebt mensen écht te helpen
 • Een jong, erg dynamisch team (dat ook wel af en toe de bloemetjes durft buiten te zetten op Remedus Drinks, barbecues,…)
 • Erg cliché: een competitief salaris
 • Iets minder cliché: Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering

Interesse? Stuur gerust een mailtje naar hr@remedus.be met jouw C.V. en dan kijken we aan de hand van een gesprek waar er voor jou mogelijkheden zijn!

Bij het inzenden van je CV ga je akkoord met het feit dat we jouw CV eventueel opslaan in onze database zodat we je kunnen contacteren bij mogelijks interessante opportuniteiten in de toekomst.
Indien je dit liever niet wilt vragen we jou om dit expliciet aan te geven via hr@remedus.be dan verwijderen wij onmiddellijk alle gegevens.