Remedus
Onze waarden en visie

Over Remedus

Remedus werd in 2002 opgericht met als doel om gespecialiseerde behandelingen of complexe zorg op een kwaliteitsvolle manier thuis te laten plaatsvinden. Om dat te realiseren, voorziet Remedus ondersteunende maatregelen voor de patiënt en voor het team van zorgverstrekkers.

De patiënt krijgt thuis de medische hulpmiddelen of technologie en we leveren aanverwante diensten zoals educatie en een helpdesk die 24/7 bereikbaar is. Zo kan de patiënt de voorgeschreven behandeling zo goed mogelijk in eigen handen houden en geniet hij van de hoogst haalbare levenskwaliteit.

Het geïntegreerde aanbod van medische technologie en dienstverlening ondersteunt de behandelende arts en het team van zorgverleners in hun rol om hun patiënt optimaal te behandelen door hen efficiënt en tijdig te informeren over het verloop van de behandeling thuis.

Thuishospitalisatie

Remedus is ontegensprekelijk dé pionier in België op het vlak van dienstverlening voor thuishospitalisatie, van complexe thuiszorgoplossingen, van patient support-programma’s en van mobile health-diensten.

Remedus is een onafhankelijk Belgisch bedrijf. We zijn voor thuishospitalisatie al jaren partner van alle Belgische ziekenhuizen en hun artsen, zijn partner van vele farmaceutische bedrijven voor patient support-programma’s en partner van de overheid voor gesubsidieerde proefprojecten. Zo zijn we stelselmatig gegroeid en stellen we een honderdtal gedreven medewerkers tewerk.

Zorgkwaliteit

Kwaliteitsvolle zorg leveren en een maximale levenskwaliteit nastreven zijn onze belangrijkste waarden. Daarom behaalden we in 2017 het ISO-certificaat 13485 voor onze werking en in 2018 werd een CE-markering medical device klasse 2a uitgereikt voor de RemeCare-technologie.

We nodigen u graag uit om verder op de website meer te ontdekken over wat Remedus voor u of uw patiënt kan betekenen.

RemeCare

Om dat aanbod te realiseren, ontwikkelde Remedus het onlineplatform RemeCare en de daaraan gekoppelde mobile health RemeCare app, waarin alle relevante parameters met betrekking tot de thuisbehandeling gebundeld staan. De patiënt zelf, zijn mantelzorger en het behandelende team kunnen de gegevens raadplegen. Zo kan de behandeling, zelfs op afstand, sneller en beter worden aangepast aan de individuele noden van de patiënt en kan de outcome worden verbeterd.

 

U heeft nog vragen of interesse in onze dienstverlening?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Ontdek wat we doen
en voor wie we ons inzetten

Patiënten

Bij chronische aandoeningen hebt u als patiënt vaak nood aan ondersteuning en begeleiding. Professionele service en betrokken begeleiding liggen aan de basis van onze diensten. Remedus zal voor iedere patiënt een kwalitatieve zorg en begeleiding op maat aanbieden. Iedere patiënt is tenslotte uniek.

Meer weten?

Zorgverleners

Patiënten thuis ondersteunen met medische en technologische hulpmiddelen om kwaliteitsvolle zorg te realiseren, zodat zowel professionele zorgverleners als mantelzorgers op elk moment de gezondheidsevolutie van de patiënt kunnen monitoren en indien nodig bijsturen.

Meer weten?

Farmaceutische bedrijven

Remedus ondersteunt zorgverleners bij het leveren van op waarden gebaseerde gezondheidszorg en betere resultaten voor de patiënt.
Wij verwezenlijken gespecialiseerde zorgoplossingen op maat en behandelingsopstart/- opvolging van de patiënt thuis, voorzien een innovatieve oplossing voor digitale medische apparatuur en ondersteunen de medische sector met effectieve en efficiënte zorg. Remedus werkt samen met verschillende belanghebbenden zoals de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, zorgprofessionals en thuiszorginstellingen.

Meer weten?

Remedus Management

Julie Steyt

Julie Steyt

Head of Commercial

Verantwoordelijke voor de groei van Mediq-Remedus in België

Ylberina Jusufi

Ylberina Jusufi

Head of Operations

Verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening door Mediq-Remedus

Ilse Van Brussel

Ilse Van Brussel

Head of Carepaths

Verantwoordelijk voor het coördineren, ontwikkelen en beheren van ambulante zorgpaden voor patiënten binnen Mediq-Remedus

Contacteer ons

Remedus Location

REMEDUS BVBA
Boomsesteenweg 44
2630 Aartselaar

Tel +32 3 870 43 90
Fax +32 3 877 85 80

Routebeschrijving starten

Maandag – Vrijdag

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

Stuur ons een bericht