Wat kan Remedus voor u doen? Ontdek onze dienstverlening.

Patiënten

Bij chronische aandoeningen heb je als patiënt vaak nood aan ondersteuning en begeleiding. Professionele service en betrokken opvolging liggen aan de basis van onze diensten. Remedus zal voor elke patiënt een kwalitatieve zorg en opvolging op maat aanbieden. Elke patiënt is tenslotte uniek.

Zorgeloze opstart thuis

Betrouwbare medische opvolging

Correcte en stipte levering van uw medisch materiaal

24h/7 bereikbaar

Meer informatie

Zorgverleners

Professionele service en betrokken opvolging liggen aan de basis van onze diensten. Kwalitatieve patiëntenzorg op maat, want elke patiënt is tenslotte uniek. Ontdek onze pijlers voor een zorgeloze opvolging:

Eenvoudig doorverwijzen van patiënten naar Remedus

Tijdige levering van medische hulpmiddelen bij patiënt thuis

Kwaliteitsvolle opvolging van de thuisbehandeling

Terugkoppeling van de evolutie van de patiënt tot in uw medisch dossier

Meer informatie

Farma

Remedus ondersteunt zorgverleners bij het leveren van op waarden gebaseerde gezondheidszorg en betere resultaten voor de patiënt.
Wij verwezenlijken gespecialiseerde zorgoplossingen op maat en behandelingsopstart/- opvolging van de patiënt thuis, voorzien een innovatieve oplossing voor digitale medische apparatuur en ondersteunen de medische sector met effectieve en efficiënte zorg. Remedus werkt samen met verschillende belanghebbenden zoals de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, zorgprofessionals en thuiszorginstellingen.

Patiëntenzorg centraal

Communicatie en samenwerking

Uitstekende kwaliteit en processen

Resultaatgericht

Meer informatie

U heeft nog vragen of interesse in onze dienstverlening?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Onze expertise

Thuishospitalisatie op maat

Remedus zorgt ervoor dat patiënten thuis dezelfde kwaliteitsvolle zorg en diensten krijgen als in het ziekenhuis. Thuisbehandeling houdt verschillende voordelen in voor de patiënt: hij krijgt zijn behandeling in de eigen vertrouwde en comfortabele thuisomgeving, maar zijn arts en een multidisciplinair team volgen via RemeCare toch zijn situatie. Dit stelt hen in staat om de behandeling bij te sturen volgens de specifieke behoeften van de patiënt. Dit vraagt extra services die niet steeds voorhanden zijn in de thuiszorg en die Remedus voor zijn rekening neemt. Kijk hieronder naar de 3 pijlers waarop onze dienstverlening gebaseerd is.

Meer informatie

Onze pijlers

Zorgeloze opstart thuis door aangepaste educatie

Wij beloven een zorgeloze overgang van de therapie van de patiënt van het ziekenhuis naar thuis. Op die manier hoeft de patiënt of familie niet te denken aan alle praktische zaken. Dat nemen wij in handen met de klemtoon op een degelijke en aangepaste educatie van de patiënt, de mantelzorger en de zorgverstrekkers uit de 1e lijn. Dit noemen we moment-of-care educatie.

Correcte en stipte levering van medische hulpmiddelen en technologie

Wij voorzien alle medische materialen zodat de patiënt of zijn thuisverpleegkundige dat niet hoeft uit te zoeken en we organiseren de leveringen van in de ziekenhuisapotheek bereide geneesmiddelen.

Betrouwbare medische monitoring en 24/7 bereikbaarheid

Om de zorg of begeleiding zo goed mogelijk te laten aansluiten aan de behoeften van de patiënt is een regelmatige communicatie noodzakelijk: we voorzien monitoring over het verloop van de zorg en aangepaste coaching. Hierdoor worden mogelijke problemen vroeger in de aandacht van de arts gebracht en kan her-hospitalisatie op die manier voorkomen worden.

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

Algemeen

16 Augustus 2019

RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

RemeCare Oncology werd als één van de vier eerste mHealth apps opgenomen in de validatiepyramide van mHealthBelgium. Deze goedkeuring betekent…

Lees meer
RemeCare is kandidaat Galenusprijs 2018

Algemeen

29 Mei 2019

RemeCare is kandidaat Galenusprijs 2018

RemeCare (bestaande uit een web platform en smartphone applicatie) is bedoeld voor gebruik buiten het ziekenhuis en laat zorgverleners toe…

Lees meer
RemeCare App gevalideerd als medische betrouwbare app

Algemeen

01 Mei 2019

RemeCare App gevalideerd als medische betrouwbare app

Remedus is fier u aan te kondigen dat de Remecare mobile health app gepubliceerd werd als één van de eerste…

Lees meer

Contacteer ons

Remedus Location

REMEDUS BVBA
Boomsesteenweg 44
2630 Aartselaar

Tel +32 3 870 43 90
Fax +32 3 877 85 80

Routebeschrijving starten

Maandag – Vrijdag

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

Stuur ons een bericht

* Deze velden zijn verplicht