RemeCare is kandidaat Galenusprijs 2018

29 Mei 2019

 

RemeCare (bestaande uit een web platform en smartphone applicatie) is bedoeld voor gebruik buiten het ziekenhuis en laat zorgverleners toe hun patiënten vanop afstand te monitoren.

De doelgroep bestaat uit alle patiënten die voordeel kunnen halen uit niet-invasieve opvolging van (niet-)vitale parameters. Door de gezondheid van de patiënt nauwlettend in de gaten te houden via RemeCare, kan de zorgverlener vroegtijdig ingrijpen wanneer bepaalde symptomen zich voordoen. RemeCare is zodanig ontworpen dat het 1) de patiënt in staat stelt om zijn zelfzorg te verbeteren, meer betrokken te zijn, en de therapietrouw te verhogen, en 2) de zorgverlener toelaat om de behandeling op elk moment nauwgezetter op te volgen en aan te passen aan de noden van de patiënt zonder de klinische toestand of de veiligheid van de patiënt in gevaar te brengen.

Het is een value-based oplossing die beantwoordt aan de triple aim: verbeterde patient outcome, verhoogde efficiëntie binnen de zorg, en kosten-effectief.

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Incontinentie en ouder worden: 3 mythes ontkracht

Algemeen

13 Februari 2023

Incontinentie en ouder worden: 3 mythes ontkracht

Naarmate we ouder worden, ondergaat ons lichaam allerlei veranderingen die onze lichamelijke en geestelijke gezondheid kunnen beïnvloeden. Een veelvoorkomend probleem…

Lees meer
2 Studenten hoger onderwijs: Medewerker Magazijn (zomermaanden)

Algemeen

05 Januari 2022

2 Studenten hoger onderwijs: Medewerker Magazijn (zomermaanden)

Wat houdt de job in? Je ondersteunt de magazijniers in allerhande taken. Je werkt mee aan een minimale doorlooptijd en…

Lees meer
Een belangrijke mijlpaal voor Remedus

Algemeen

14 Oktober 2021

Een belangrijke mijlpaal voor Remedus

Mediq en Remedus bundelen hun krachten om zich te versterken op het gebied van zorg in de thuisomgeving, zorgoplossingen en…

Lees meer