Thuistoediening

08 November 2016

Samenwerking

Dankzij langdurige partnerschappen met internationale farmaceutische bedrijven brengt Remedus geneesmiddelen bij de patiënten thuis, waardoor de behandeling van onze patiënten drastisch verbetert.

 

Hooggekwalificeerd personeel

Onze hooggekwalificeerde medewerkers streven ernaar om al uw patiënten in de comfortabele thuisomgeving te bedienen.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complexe behandelingen thuis (oncologische behandelingen, antibiotica, immunotherapie, …) en gepersonaliseerde zorgprogramma’s om patiënten met chronische ziekten te helpen verzorgen. Ze omvatten alle soorten behandelingen: orale, onderhuidse, intraveneuze, intramusculaire, … We helpen onze patiënten bij een veilige overgang van ziekenhuis naar thuis, bieden ondersteuning en medische apparatuur om hun onafhankelijkheid te behouden.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, in heel België, met dezelfde kwaliteitsvereisten.

 

Medische hulpmiddelen

Remedus installeert thuis medische apparatuur die nodig is voor de behandeling van patiënten en levert een aantal bijbehorende diensten. Remedus heeft een compleet assortiment hoogwaardige producten in huis, geproduceerd door internationale bedrijven die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Alle producten voldoen aan de eisen en regelgevingen voor Europese medische producten. Alle producten zijn CE-gecertificeerd.

 

Remecare

Zorgprofessionals kunnen in Remecare het volledige dashboard zien van iedere patiënt die voor onze diensten ingeschreven is.

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Incontinentie en ouder worden: 3 mythes ontkracht

Algemeen

13 Februari 2023

Incontinentie en ouder worden: 3 mythes ontkracht

Naarmate we ouder worden, ondergaat ons lichaam allerlei veranderingen die onze lichamelijke en geestelijke gezondheid kunnen beïnvloeden. Een veelvoorkomend probleem…

Lees meer
2 Studenten hoger onderwijs: Medewerker Magazijn (zomermaanden)

Algemeen

05 Januari 2022

2 Studenten hoger onderwijs: Medewerker Magazijn (zomermaanden)

Wat houdt de job in? Je ondersteunt de magazijniers in allerhande taken. Je werkt mee aan een minimale doorlooptijd en…

Lees meer
Een belangrijke mijlpaal voor Remedus

Algemeen

14 Oktober 2021

Een belangrijke mijlpaal voor Remedus

Mediq en Remedus bundelen hun krachten om zich te versterken op het gebied van zorg in de thuisomgeving, zorgoplossingen en…

Lees meer