Thuistoediening

08 November 2016

Samenwerking

Dankzij langdurige partnerschappen met internationale farmaceutische bedrijven brengt Remedus geneesmiddelen bij de patiënten thuis, waardoor de behandeling van onze patiënten drastisch verbetert.

 

Hooggekwalificeerd personeel

Onze hooggekwalificeerde medewerkers streven ernaar om al uw patiënten in de comfortabele thuisomgeving te bedienen.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complexe behandelingen thuis (oncologische behandelingen, antibiotica, immunotherapie, …) en gepersonaliseerde zorgprogramma’s om patiënten met chronische ziekten te helpen verzorgen. Ze omvatten alle soorten behandelingen: orale, onderhuidse, intraveneuze, intramusculaire, … We helpen onze patiënten bij een veilige overgang van ziekenhuis naar thuis, bieden ondersteuning en medische apparatuur om hun onafhankelijkheid te behouden.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, in heel België, met dezelfde kwaliteitsvereisten.

 

Medische hulpmiddelen

Remedus installeert thuis medische apparatuur die nodig is voor de behandeling van patiënten en levert een aantal bijbehorende diensten. Remedus heeft een compleet assortiment hoogwaardige producten in huis, geproduceerd door internationale bedrijven die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Alle producten voldoen aan de eisen en regelgevingen voor Europese medische producten. Alle producten zijn CE-gecertificeerd.

 

Remecare

Zorgprofessionals kunnen in Remecare het volledige dashboard zien van iedere patiënt die voor onze diensten ingeschreven is.

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

Algemeen

16 Augustus 2019

RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

RemeCare Oncology werd als één van de vier eerste mHealth apps opgenomen in de validatiepyramide van mHealthBelgium. Deze goedkeuring betekent…

Lees meer
RemeCare is kandidaat Galenusprijs 2018

Algemeen

29 Mei 2019

RemeCare is kandidaat Galenusprijs 2018

RemeCare (bestaande uit een web platform en smartphone applicatie) is bedoeld voor gebruik buiten het ziekenhuis en laat zorgverleners toe…

Lees meer
RemeCare App gevalideerd als medische betrouwbare app

Algemeen

01 Mei 2019

RemeCare App gevalideerd als medische betrouwbare app

Remedus is fier u aan te kondigen dat de Remecare mobile health app gepubliceerd werd als één van de eerste…

Lees meer