Medische noodprogramma’s

08 November 2016

Voorbij de Early Temporary Authorisation (ETA)

We digitaliseren de volledige workflow van het Medical Need Program (MNP) of Compassionate Use Program (CUP) en besparen zo kostbare tijd voor zowel de sponsor van de farmaceutische industrie als de gezondheidszorgprofessionals.

 

Registratie arts & studie-verpleegkundige

Voordat een arts in staat is om deel te nemen aan uw Medical Need Program of uitgebreide toegangsprogramma’s via ons Remecare-webportaal, moet hij een gebruikersaccount aanmaken. Zodra de gebruikersaccount geactiveerd is, ontvangt de arts een e-mail met de inloggegevens.

Meerdere zorgverleners kunnen specifieke toegang krijgen op basis van hun rol. Zo kan de toegang van studie-verpleegkundigen beperkter zijn dan die van artsen. Alle uitgevoerde acties per gebruikersaccount worden in Remecare gelogd.

 

Patiëntenregistratie

Er zijn digitale formulieren beschikbaar om een patiënt in te schrijven. Indien nodig kunnen papieren formulieren, zoals een ondertekende geïnformeerde toestemming, direct in het portaal worden geüpload en gekoppeld aan een specifieke patiënt.

 

De workflow stroomlijnen: e-mailmeldingen & actiecentrum

Remedus Software Suite maakt het mogelijk om alle e-mailmeldingen en actiecentra die u nodig hebt te configureren. Elke activiteit waarvoor ‘menselijke interactie’ nodig is, wordt gereguleerd door gebruik te maken van e-mailmeldingen of waarschuwingen en acties in het webgebaseerde platform.

Voor nieuwe patiënten die door een zorgprofessional werden ingeschreven en die de goedkeuring van een of meer sponsorwerknemers nodig hebben, zal er automatisch een e-mailmelding naar de specifieke sponsor worden verzonden.

Er zijn flexibele instellingen beschikbaar om te bepalen welke gebruikers een e-mail moeten ontvangen, bijvoorbeeld alle gebruikers die aan een site gekoppeld zijn. Er is een volledige Audit Trail beschikbaar om bij te houden welke e-mails verzonden zijn (en naar wie).

 

Rapporten & tabellen

Remedus biedt u een reeks rapporten aan waar u toegang toe heeft:

  • aantal ingeschreven patiënten
  • aantal nieuwe patiënten
  • looptijd van de patiënten in het programma
  • inschrijvingsstatistieken per site
  • aantal en types bijwerkingen en stopzettingen

Kwaliteit

Remedus is ISO 13485-gecertificeerd (ontwerp en productie van medische hulpmiddelen). Ons product, Remedus Software Suite, is CE-gecertificeerd volgens de Europese richtlijn voor medische hulpmiddelen (93/42/EEG).

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Succesvolle implementatie van thuishospitalisatie: de randvoorwaarden

Algemeen

29 April 2021

Succesvolle implementatie van thuishospitalisatie: de randvoorwaarden

Op 21 april 2021 organiseerde Kom Op Tegen Kanker een debat over thuishospitalisatie bij de behandeling van kanker. Zorgverleners, patiëntvertegenwoordigers…

Lees meer
RemeCare volgt COVID-patiënten thuis op

Algemeen, Innovatie

12 Maart 2021

RemeCare volgt COVID-patiënten thuis op

Remedus, de ontwikkelaar van de telemonitoring technologie RemeCare, stapt samen met Mederi, een erkende dienst voor zelfstandige thuisverpleegkundigen, de Huisartsenkring…

Lees meer
Vernieuwde RemeCare applicatie nu beschikbaar

Algemeen, Innovatie

24 Februari 2021

Vernieuwde RemeCare applicatie nu beschikbaar

Patiënten gebruiken de mobiele applicatie ‘RemeCare’ van Remedus om relevante parameters met betrekking tot hun thuisbehandeling te bundelen en te…

Lees meer