Medische noodprogramma’s

08 November 2016

Voorbij de Early Temporary Authorisation (ETA)

We digitaliseren de volledige workflow van het Medical Need Program (MNP) of Compassionate Use Program (CUP) en besparen zo kostbare tijd voor zowel de sponsor van de farmaceutische industrie als de gezondheidszorgprofessionals.

 

Registratie arts & studie-verpleegkundige

Voordat een arts in staat is om deel te nemen aan uw Medical Need Program of uitgebreide toegangsprogramma’s via ons Remecare-webportaal, moet hij een gebruikersaccount aanmaken. Zodra de gebruikersaccount geactiveerd is, ontvangt de arts een e-mail met de inloggegevens.

Meerdere zorgverleners kunnen specifieke toegang krijgen op basis van hun rol. Zo kan de toegang van studie-verpleegkundigen beperkter zijn dan die van artsen. Alle uitgevoerde acties per gebruikersaccount worden in Remecare gelogd.

 

Patiëntenregistratie

Er zijn digitale formulieren beschikbaar om een patiënt in te schrijven. Indien nodig kunnen papieren formulieren, zoals een ondertekende geïnformeerde toestemming, direct in het portaal worden geüpload en gekoppeld aan een specifieke patiënt.

 

De workflow stroomlijnen: e-mailmeldingen & actiecentrum

Remedus Software Suite maakt het mogelijk om alle e-mailmeldingen en actiecentra die u nodig hebt te configureren. Elke activiteit waarvoor ‘menselijke interactie’ nodig is, wordt gereguleerd door gebruik te maken van e-mailmeldingen of waarschuwingen en acties in het webgebaseerde platform.

Voor nieuwe patiënten die door een zorgprofessional werden ingeschreven en die de goedkeuring van een of meer sponsorwerknemers nodig hebben, zal er automatisch een e-mailmelding naar de specifieke sponsor worden verzonden.

Er zijn flexibele instellingen beschikbaar om te bepalen welke gebruikers een e-mail moeten ontvangen, bijvoorbeeld alle gebruikers die aan een site gekoppeld zijn. Er is een volledige Audit Trail beschikbaar om bij te houden welke e-mails verzonden zijn (en naar wie).

 

Rapporten & tabellen

Remedus biedt u een reeks rapporten aan waar u toegang toe heeft:

  • aantal ingeschreven patiënten
  • aantal nieuwe patiënten
  • looptijd van de patiënten in het programma
  • inschrijvingsstatistieken per site
  • aantal en types bijwerkingen en stopzettingen

Kwaliteit

Remedus is ISO 13485-gecertificeerd (ontwerp en productie van medische hulpmiddelen). Ons product, Remedus Software Suite, is CE-gecertificeerd volgens de Europese richtlijn voor medische hulpmiddelen (93/42/EEG).

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Incontinentie en ouder worden: 3 mythes ontkracht

Algemeen

13 Februari 2023

Incontinentie en ouder worden: 3 mythes ontkracht

Naarmate we ouder worden, ondergaat ons lichaam allerlei veranderingen die onze lichamelijke en geestelijke gezondheid kunnen beïnvloeden. Een veelvoorkomend probleem…

Lees meer
2 Studenten hoger onderwijs: Medewerker Magazijn (zomermaanden)

Algemeen

05 Januari 2022

2 Studenten hoger onderwijs: Medewerker Magazijn (zomermaanden)

Wat houdt de job in? Je ondersteunt de magazijniers in allerhande taken. Je werkt mee aan een minimale doorlooptijd en…

Lees meer
Een belangrijke mijlpaal voor Remedus

Algemeen

14 Oktober 2021

Een belangrijke mijlpaal voor Remedus

Mediq en Remedus bundelen hun krachten om zich te versterken op het gebied van zorg in de thuisomgeving, zorgoplossingen en…

Lees meer