Opvolgen van patiënten op afstand via de RemeCare app.

09 April 2020

RemeCare is in het kader van COVID19 ondersteund door de federale overheid.

RemeCare is een app die u als patiënt de mogelijkheid biedt om symptomen te registreren en u herinnert aan het meten van vitale parameters en medicatie-innames, 24/7, op een heel gebruiksvriendelijke manier.

Uw registraties worden samengebracht in het beveiligde online platform RemeCare, dat toegankelijk is voor uw behandelde arts en zorgteam.

Op basis hiervan kan een heel gerichte en efficiënte tele-consultatie gehouden worden tussen u en de arts zodat de begeleiding van uw aandoening optimaal kan verlopen.

Indien u interesse heeft in de RemeCare app, neem gerust contact op met uw behandelende arts.

 

Over RemeCare

Remedus beschikt over een online platform met app en een team van verpleegkundigen om een eventuele teleconsultatie optimaal voor te bereiden door vooraf symptomen en vitale parameters te registreren, bloedafnames of andere zorgprestaties ten huize van de patiënt te realiseren of de patiënt aan te leren dit zelf te doen. Deze informatie wordt voor uw artsen gestructureerd toegankelijk gemaakt via een veilige koppeling tussen ons RemeCare platform en uw ziekenhuis EPD.  Dit is vandaag mogelijk via alle hubs of ook via een rechtstreekse koppeling met uw EPD.

Over Remedus
Remedus is sinds vele jaren uw vertrouwde partner om uw patiënten met gespecialiseerde behandelingen kwaliteitsvol thuis te begeleiden door het leveren en installeren van medische hulpmiddelen, het geven van educatie en door ervoor te zorgen dat de nodige informatie veilig en correct doorstroomt tussen ziekenhuis en de thuiszorg en omgekeerd.

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Opvolgen van patiënten op afstand via de RemeCare app.

Algemeen

09 April 2020

Opvolgen van patiënten op afstand via de RemeCare app.

RemeCare is in het kader van COVID19 ondersteund door de federale overheid. RemeCare is een app die u als patiënt…

Lees meer
RemeCare ondersteunt artsen bij teleconsultaties

Algemeen

26 Maart 2020

RemeCare ondersteunt artsen bij teleconsultaties

Door de Corona epidemie staat onze gezondheidszorg vandaag voor uitzonderlijke uitdagingen. Via de korte animatie kan u zien hoe onze…

Lees meer
RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

Algemeen

16 Augustus 2019

RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

RemeCare Oncology werd als één van de vier eerste mHealth apps opgenomen in de validatiepyramide van mHealthBelgium. Deze goedkeuring betekent…

Lees meer