Genereren van Real World Data

08 November 2016

De rol van real world evidence (RWE) bij de waardebeoordeling van nieuwe geneesmiddelen wordt steeds belangrijker.

Gegevens verzameld door middel van webenquêtes zijn eenmalig, bevooroordeeld, onnauwkeurig en te duur. De Remecare-app stelt vragen of krijgt feedback van patiënten op een niet-ingrijpende manier op meerdere momenten van de dag. Op die manier biedt de Remecare-app een hands-on, niet-ingrijpende oplossing voor dynamische real world data (RWD) captatie. Bovendien verzamelt de Remecare-app deze gegevens tegen lagere kosten en doet ze dat sneller dan traditionele webenquêtes, observationele studies of pragmatische proeven.

Of u nu een gedragsmatige interventie test, gegevens verzamelt of gewoon uw patiënten betrokken houdt, de Remecare Software Suite maakt het eenvoudig en kosteneffectief om uw app-gestuurde patiëntenondersteuningsprogramma te ontwerpen en uit te voeren, terwijl u inzicht krijgt in een reële omgeving.

Leg belangrijke informatie over uw patiënten via het Remecare-platform vast – van kwalitatieve antwoorden op enquêtevragen tot geverifieerde therapietrouwdata en gegevens over het volhouden van de behandeling.

Klanten in de gezondheidsindustrie gebruiken deze gegevens om een beter inzicht te krijgen in de voortgang van de ziekte, de levenskwaliteit en de productprestaties in een real world-omgeving.

  •  Nauwkeurige gegevens in bijna real-time

Met deze gegevens kan de arts de patiënten uitkomsten sterk verbeteren door hen te monitoren, zelfs als ze weer thuis zijn.

  • Betere patiëntenzorg

De patiënt beantwoordt de hele dag/week door vragen en heeft het gevoel dat de arts binnen handbereik is.

  • Gezondheidszorgkosten verlagen

Het ziekenhuis blijft ook betere zorg leveren wanneer de patiënten naar huis gaan en kan zo problemen sneller opsporen.

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Succesvolle implementatie van thuishospitalisatie: de randvoorwaarden

Algemeen

29 April 2021

Succesvolle implementatie van thuishospitalisatie: de randvoorwaarden

Op 21 april 2021 organiseerde Kom Op Tegen Kanker een debat over thuishospitalisatie bij de behandeling van kanker. Zorgverleners, patiëntvertegenwoordigers…

Lees meer
RemeCare volgt COVID-patiënten thuis op

Algemeen, Innovatie

12 Maart 2021

RemeCare volgt COVID-patiënten thuis op

Remedus, de ontwikkelaar van de telemonitoring technologie RemeCare, stapt samen met Mederi, een erkende dienst voor zelfstandige thuisverpleegkundigen, de Huisartsenkring…

Lees meer
Vernieuwde RemeCare applicatie nu beschikbaar

Algemeen, Innovatie

24 Februari 2021

Vernieuwde RemeCare applicatie nu beschikbaar

Patiënten gebruiken de mobiele applicatie ‘RemeCare’ van Remedus om relevante parameters met betrekking tot hun thuisbehandeling te bundelen en te…

Lees meer