Genereren van Real World Data

08 November 2016

De rol van real world evidence (RWE) bij de waardebeoordeling van nieuwe geneesmiddelen wordt steeds belangrijker.

Gegevens verzameld door middel van webenquêtes zijn eenmalig, bevooroordeeld, onnauwkeurig en te duur. De Remecare-app stelt vragen of krijgt feedback van patiënten op een niet-ingrijpende manier op meerdere momenten van de dag. Op die manier biedt de Remecare-app een hands-on, niet-ingrijpende oplossing voor dynamische real world data (RWD) captatie. Bovendien verzamelt de Remecare-app deze gegevens tegen lagere kosten en doet ze dat sneller dan traditionele webenquêtes, observationele studies of pragmatische proeven.

Of u nu een gedragsmatige interventie test, gegevens verzamelt of gewoon uw patiënten betrokken houdt, de Remecare Software Suite maakt het eenvoudig en kosteneffectief om uw app-gestuurde patiëntenondersteuningsprogramma te ontwerpen en uit te voeren, terwijl u inzicht krijgt in een reële omgeving.

Leg belangrijke informatie over uw patiënten via het Remecare-platform vast – van kwalitatieve antwoorden op enquêtevragen tot geverifieerde therapietrouwdata en gegevens over het volhouden van de behandeling.

Klanten in de gezondheidsindustrie gebruiken deze gegevens om een beter inzicht te krijgen in de voortgang van de ziekte, de levenskwaliteit en de productprestaties in een real world-omgeving.

  •  Nauwkeurige gegevens in bijna real-time

Met deze gegevens kan de arts de patiënten uitkomsten sterk verbeteren door hen te monitoren, zelfs als ze weer thuis zijn.

  • Betere patiëntenzorg

De patiënt beantwoordt de hele dag/week door vragen en heeft het gevoel dat de arts binnen handbereik is.

  • Gezondheidszorgkosten verlagen

Het ziekenhuis blijft ook betere zorg leveren wanneer de patiënten naar huis gaan en kan zo problemen sneller opsporen.

Share

Recent nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

Algemeen

16 Augustus 2019

RemeCare “M1 goedgekeurd” door mHealthBelgium

RemeCare Oncology werd als één van de vier eerste mHealth apps opgenomen in de validatiepyramide van mHealthBelgium. Deze goedkeuring betekent…

Lees meer
RemeCare is kandidaat Galenusprijs 2018

Algemeen

29 Mei 2019

RemeCare is kandidaat Galenusprijs 2018

RemeCare (bestaande uit een web platform en smartphone applicatie) is bedoeld voor gebruik buiten het ziekenhuis en laat zorgverleners toe…

Lees meer
RemeCare App gevalideerd als medische betrouwbare app

Algemeen

01 Mei 2019

RemeCare App gevalideerd als medische betrouwbare app

Remedus is fier u aan te kondigen dat de Remecare mobile health app gepubliceerd werd als één van de eerste…

Lees meer